Euronet ATM

Euronet – A sokoldalú ATM

 

Cégünket 1994-ben alapítottuk azzal a céllal, hogy az ATM-ek biztosította kényelmi szolgáltatást a készpénzközpontú Közép-Európában is elérhetővé tegyük. Ebből a befektetésből és egyetlen budapesti ATM-ből cégünk a világ egyik legsikeresebb, legmegbízhatóbb elektronikus pénzügyi szolgáltató nagyvállalatává nőtte ki magát. Részvényeinket a Nasdaq-on jegyzik. Az alapításkor megfogalmazott céljaink ma sem változtak, folyamatos termékfejlesztésekkel törekszünk a pénzügyi tranzakciókat kényelmesebbé tenni ügyfeleink számára.

 

500 automatát üzemeltetünk Budapesten és a nagyobb vidéki városokban, ezek közül már több mint 400-ból egyedülálló módon eurót is fel lehet venni minden magyar forintban kiállított bankkártyával - banktól függetlenül, illetve a kártya típusa alapján nemzetközi kártyával is. ATM hálózatunkat és elérhető szolgáltatásainkat folyamatosan bővítjük.

Széles körű fizetési és tranzakció-feldolgozási szolgáltatásokat nyújtunk egyéni ügyfeleknek, szolgáltatóknak és pénzügyi szervezeteknek egyaránt. Szolgáltatásaink magukban foglalják a teljes körű ATM, POS és kártyaszolgáltatásokat; szoftver megoldásokat; készpénzalapú és interneten kezdeményezett, magánszemélyek egymás közötti és vállalkozások közötti pénzügyi transzfereit; mobiltelefonos feltöltőkártyák és más kártyás termékek elektronikus forgalmazását.

További információért, kérjük, látogassa meg vállalati weboldalunkat: www.euronetworldwide.com